Bouwkraan huren van Pauls

Bouwkraan nodig? Pauls verhuurt bouwkranen van Potain zodat u gemakkelijk uw materiaal horizontaal en verticaal kunt verplaatsen. Een bouwkraan van Pauls is compact op te stellen en heeft dus relatief weinig ruimte nodig op uw bouwplaats.

Een bouwkraan van Pauls is ideaal voor de woningbouw, bedrijfspanden of overige grote bouwprojecten.

Potain bouwkranen

Pauls werkt samen met Potain in de levering van een bouwkraan op locatie (torenkraan). De Potain HD16C en HD21B zijn beide compact op te stellen.
Dankzij een 10 t/m schakelaar is geen hijsbewijs nodig en kan iedereen boven de 18 jaar een bouwkraan van Potain bedienen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor korte tot en lange bouwperiodes. Neem contact met ons op voor bouwkranen met andere specificaties.

bouwkraan huren bouwkraan op locatie

Onze bouwkraan modellen

Hieronder vindt u de modellen die u op dit moment kunt huren bij Pauls. Klik op de modellen voor meer informatie en specificaties. Zit het model dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op en dan helpen we u graag verder.

Potain bouwkraan HD16C

> Gieklengte 24 m
> Max. capaciteit 2000 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 18,5 m
> Te besturen vanaf 18 jaar

Potain bouwkraan HD21B

> Gieklengte 27 m
> Max. capaciteit 2000 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 18,5 m
> Te besturen vanaf 18 jaar

Potain bouwkraan Igo MA 21

> Gieklengte 26 m
> Max. capaciteit 1800 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 19,3 m
> Te besturen vanaf 18 jaar

Potain bouwkraan Igo 22

> Gieklengte 26 m
> Max. capaciteit 1800 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 20 m
> Te besturen vanaf 18 jaar

Potain bouwkraan Igo 30

> Gieklengte 30 m
> Max. capaciteit 2200 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 21 m

Potain bouwkraan Igo 32

> Gieklengte 30 m
> Max. capaciteit 4000 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 22 m

Potain bouwkraan Igo 50

> Gieklengte 40 m
> Max. capaciteit 4000 kg
> Max. haakhoogte horizontaal 23,2 m

Veelgestelde vragen en informatie

Bij huur van een bouwkraan wordt de kraan altijd geleverd op uw gewenste locatie. Levering en transport tot de bouwplaats wordt verzorgd door Pauls.

Afhankelijk van de afstand van de bouwplaats, worden voorrijkosten in rekening genomen. Voorrijkosten worden altijd voor akkoord gecommuniceerd.

Bij huur van een bouwkraan zijn alle prijzen inclusief brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren en eventuele milieuheffingen.

Pauls is een fullservice onderneming met reparatie tak. Al het onderhoud en eventuele reparaties van materieel dat wordt enkel door Pauls uitgevoerd.

Bij problemen of schade met Pauls materieel op uw bouwplaats kunt u direct contact opnemen voor ondersteuning.

De hijscapaciteit van iedere bouwkraan model staat gespecificeerd op de detail pagina’s. Klik op een van de beschikbare modellen in het bovenstaande overzicht voor meer informatie omtrent de hijscapaciteit in combinatie met elke gieklengte.

Pauls is partner van Potain. Potain levert een breed assortiment aan torenkranen via Pauls.

Waarom een Pauls bouwkraan?

Pauls is een full-service bouwmateriaal verhuur en verkoop onderneming waarin persoonlijke service voorop staat.  Bij elke aanvraag wordt u van a tot z ondersteunt en ontzorgt. Levering, ondersteuning bij het opstellen van de kraan, hulp bij problemen of on-the-spot reparatie, wij doen er alles aan om u te helpen in uw bouwproject.

Breed assortiment bouwmaterieel

Naast bouwkranen heeft Pauls ook een breed assortiment aan overig bouwmaterieel. Op dit moment verhuurt Pauls alles van bouwkranen tot hoogwerkers, en van aggregaten  tot luchtcompressors (in alle soorten en maten). Combineert u materieel in uw verhuuraanvraag, dan pakt dit voor u vaak voordeliger uit.

 

Nog niet overtuigd? Stel uw vragen direct via de website en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Neem contact op