Bouwlift huren bij Pauls

Opzoek naar een bouwlift? Pauls verhuurt verschillende personen- en goederenliften, ideaal voor het verplaatsen van bouwmaterialen. Onze bouwliften kan je tijdens het gehele project gebruiken, van ruwbouw tot afbouw. Uiteraard zijn onze bouwliften van hoge kwaliteit en laag in stroomverbruik.

Advies van Pauls

Wij helpen je graag verder bij het uitzoeken van een geschikte bouwlift en ook voor advies voor jouw klus kun je bij ons terecht. Door middel van onze vakkundigheid kunnen we je vrijwel altijd helpen met de meest passende oplossing voor jouw project. Ook kunnen we door middel van onze ervaring zelf reparaties uitvoeren aan onze machines. Onze bouwliften worden verplaatst met vrachtwagen en/of kraan. Wilt u meer weten over onze opties? Neem dan contact met ons op.

Bouwlift_1
De Jong AT40H
Goederenlift
> Max. hoogte vrijstaand 9 m
> Max. capaciteit 400 kg
> Platformafmeting 155×130 cm
Kantelbare mast
Bouwlift_1
De Jong AT40
Goederenlift
> Max. hoogte vrijstaand 9 m
> Max. capaciteit 400 kg
> Platformafmeting 155×130 cm

Waarom Pauls BV?

Wij hebben een ruim assortiment aan machines aanwezig. Omdat we zelf specialisten zijn in het repareren en verbeteren van onze machines kunnen we ook onze kwaliteit waarborgen. Ook kunnen we daardoor makkelijk reparaties op locatie uitvoeren zodat we de juiste service bieden aan onze klanten. Naast onze eigen keuringen, worden onze machines ook gekeurd door derde partijen.

neem contact op