Elektrische heater 15 kW

De elektrische heteluchtblowers uit de TDS-serie verbruiken in tegenstelling tot direct gestookte gas- of olieverwarmingsapparaten geen zuurstof en veroorzaken geen uitlaatgassen, daarom kunnen de apparaten praktisch overal worden gebruikt. De elektrische kachels zijn vooral geschikt voor het regelen van de temperatuur in onverwarmde binnenruimten.
De mogelijkheid voor montage aan de wand of onder het plafond bieden hierbij een breed scala aan de meest uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld voor het verwarmen van bouwcontainers, marktkramen, kassen, kleine hallen, garages, werkplaatsen, boothuizen of tijdens montagewerkzaamheden.
Dankzij de geïntegreerde thermostaatregeling kan de heteluchtstroom bij alle TDS-modellen traploos worden ingesteld op de gewenste temperatuur.
De TDS apparaten kunnen ook voor ventilatiebedrijf zonder verwarmingsfunctie worden gebruikt en hebben een optimale temperatuurregeling via een meertraps-vermogensregeling voor een vraaggestuurde dosering van het verwarmingsvermogen.

Prijs

per dag vanaf €20,-    excl. 21% BTW

per week vanaf €65,-    excl. 21% BTW*

* Huurprijs vanaf 4 weken op aanvraag.

Bekijk data-sheet Elektrische Heater 15 kW
Bekijk specificaties
Omschrijving
Luchtverplaatsing1293 m³/ uur
Vermogen5/10/15 kW
Max. stroomopname21,7 A
Afmetingen540x405x332 mm
Gewicht 15 kg
RegelingThermostaat (traploos)
Min./Max. bedrijfstemperatuur-20° → 45°C
Aansluiting5p 32A (400 V)

    Huurverzoek indienen: